Publicat el 23/01/2019

El ferit per arma de foc, que està a l’hospital, també va atacar l’arrestat amb un ganivet

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per disparar contra un altre en ple carrer a Mataró, al carrer de Gibraltar del barri de Rocafonda.
Els trets, segons alguns testimonis, van venir precedits d’una violenta baralla entre tots dos contendents, dos veïns criats al barri, que es va iniciar al carrer Gibraltar. Segons fonts policials, dos homes van començar a discutir i la baralla va pujar de to i va acabar amb un ferit per ganivet i l’altre per arma de foc.
Els Mossos van rebre l’avís a les 21.50 hores, alertats pels veïns. Quan van arribar al lloc dels fets van trobar el ferit per arma de foc.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’hospital. Els agents van iniciar llavors la recerca de l’autor del tret i el van localitzar, també ferit. Després de ser atès va quedar detingut.
L’Ajuntament de Mataró va decidir divendres augmentar la presència policial als barris de Rocafonda i Cerdanyola després de les reiterades queixes veïnals per manca de seguretat, que s’havien intensificat en els darrers dies després de l’agressió sexual de la matinada de dissabte 12 de gener al parc de Rocafonda.
ACN Barcelona
Foto: El carrer Gibraltar del barri de Rocafonda, on va començar la baralla amb trets. Imatge del 23 de gener de 2019

 

Deixa un comentari