Publicat el 26/02/2018

Es tracta de Jordi Magentí Gamell, un veí d’Anglès d’uns 60 anys

El detingut pel doble crim del pantà de Susqueda (Selva) l’agost passat és Jordi Magentí Gamell, un veí d’Anglès d’uns 60 anys que va ser condemnat per matar la seva exdona a trets l’any 1997, segons han explicat a l’ACN fonts properes a la investigació. Els Mossos d’Esquadra l’han detingut aquest dilluns al matí a Santa Coloma de Farners. Segons fonts policials, el detingut, coneixedor de la zona on es va produir el crim de Susqueda, no tenia relació amb les víctimes ni amb l’entorn de les seves famílies.

Les víctimes del crim són Marc H.L. de 23 i veí d’Arenys de Munt i Paula M.P. de 21 anys i veïna de Cabrils. Els dos joves van desaparèixer el 24 d’agost, quan va anar fins al pantà en furgoneta per fer una excursió amb caiac. El cos del noi va aparèixer surant i el de la noia en una de les parets rocoses del pantà, ja fora de l’aigua. Tots dos estaven despullats. Ell duia una motxilla amb una pedra a dins. Ella no en portava, però no es va descartar que la perdés dins l’aigua.

El lloc on van aparèixer és de difícil accés i està a mig camí de la platja on el 28 d’agost van trobar el cotxe de la parella. Algú l’havia manipulat per llançar-lo daltabaix i fer-lo desaparèixer al fons del pantà. Per això, els investigadors van creure que darrere del doble crim hi podia haver alguna persona coneixedora de la zona. El caiac també el van punxar expressament i hi van posar pedres de grans dimensions a dins per intentar enfonsar-lo.

Els cossos els van localitzar un mes més tard quan les aigües del pantà van baixar. L’autòpsia va confirmar que la noia trobada al pantà de Susqueda va rebre un tret al cap.

ACN Santa Coloma de Farners
Foto: Quatre agents dels Mossos d’Esquadra a bord d’una embarcació pneumàtica a l’embassament de Susqueda el 26 de setembre del 2017

Deixa un comentari