Publicat el 11/03/2022

Miraven com les víctimes posaven el pin a caixers o supermercats i posteriorment les hi robaven per fer reintegraments

 

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 7 de març a Calella (Maresme) dues dones de 23 i 30 anys per treure diners de caixers automàtics amb targetes robades.
La investigació es va posar en marxa arran de dues denúncies a Malgrat de Mar i Calella imposades per víctimes d’edat avançada. En tots dos casos el ‘modus operandi’ va ser similar.
Les detingudes aprofitaven la cua per treure diners del caixer o pagar al supermercat per posar-se darrera de persones grans i veure el pin que marcaven a la targeta. Posteriorment, les abordaven al carrer i, amb l’excusa de preguntar per una adreça, els furtaven la targeta. Tot seguit, feien els màxims reintegraments possibles. A la primera víctima li van treure 1.500 euros amb la targeta i a la segona 500.

Gràcies a diverses gestions d’investigació, a un dispositiu policial de prevenció de furts a la zona centre de Pineda de Mar i també a una intervenció de la Policia Local de Malgrat de Mar, els investigadors van poder identificar les dues presumptes furtadores. A més, van comprovar que, per cometre els furts i no ser descobertes per la policia, les dones es canviaven de roba en diverses ocasions.

Finalment, els mossos van poder detenir les dues dones el passat dilluns al matí a Calella. Les detingudes, que acumulen una quinzena d’antecedents per furt, van passar dimecres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció
Font:  ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari