Publicat el 05/04/2023

Les persones vinculades al club cannàbic són el president, el tresorer, el secretari de l’organització i tres treballadors, com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues

 

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir a mitjans de març sis persones vinculades a un club cannàbic de Cabrera de Mar (Maresme) on hi havia un laboratori il·legal com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues. La Policia Local va alertar els Mossos de Mataró que el club s’estaria extralimitant en les seves funcions legalment establertes, i que al seu interior s’hi estaria produint un delicte continuat de venda d’estupefaents.
Els investigadors van comprovar que en nombroses ocasions els clients del club en sortien després de pocs minuts que hi havien entrat, i en escorcollar-les se’ls va trobar marihuana que acabaven de comprar a l’interior del local.
El 17 de març els investigadors hi van fer una entrada i escorcoll, i hi van intervenir més d’onze quilos de marihuana, 700 grams d’haixix i van detenir tres treballadors. A la planta superior del recinte els policies van descobrir una estança que estava preparada per allotjar una plantació de marihuana i també hi van trobar una segona habitació que feia les funcions de laboratori, on s’hi elaboraven extractes concentrats de cànnabis, i que no disposava de les condicions de seguretat necessàries. El 21 de març els agents van detenir tres persones més, el president, el secretari i tresorer de l’associació cannabica.

 

Redacció
Imatge i font: ACN Agència Catalana de Notícies

 

Deixa un comentari