Publicat el 29/04/2016

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell han detingut una dona, de nacionalitat colombiana de 37 anys i amb domicili a la localitat de Sabadell, com a presumpta autora d’una temptativa d’homicidi i una altra temptativa d’incendi. 

Els fets han passat quan la presumpta agressora ha irromput a casa de la víctima i l’ha agredit amb un ganivet de cuina. A l’interior del pis hi havia en aquells moments l’ex-parella de l’agressora. La dona també hauria intentat calar foc a l’habitatge llençant una garrafa de gasoil al mig del menjador. 

La víctima ha pogut sortir del domicili i ha avisat als Mossos d’Esquadra que immediatament s’han desplaçat al lloc dels fets, on han trobat la dona que estava sent atesa per metges del Servei d’Emergències Mèdiques. La víctima ha estat traslladada en estat greu a un centre hospitalari. 

Els Mossos d’Esquadra han contactat amb l’home que es trobava a l’interior del domicili quan han passat els fets. L’home ha explicat que estava allà perquè era amic de la víctima i que l’agressora havia estat parella d’ell. Així mateix, els ha comunicat on sospitava que es podia trobar ja que hauria fugit del pis després d’intentar incendiar-lo. Els agents s’han desplaçat fins al lloc indicat i han detingut a la dona. 

Es dóna la circumstància que en el moment de la detenció, la dona tenia restes de sang pel cos i cremades a les plantes dels peus. Els agents han trobat a l’interior del domicili la roba que portava durant l’agressió la qual desprenia una forta olor de gasoil. 
La dona, que ha estat traslladada a dependències policials, passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Deixa un comentari