Publicat el 08/03/2022

El dispositiu per detenir un home per cultivar marihuana, va comptar amb la col·laboració de la Policia Local

 

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per cultivar més de 1.100 plantes de marihuana a l’interior d’una casa a Sant Andreu de Llavaneres, al passeig de Bell-Aire. Les plantes estaven en avançat estat de floració. L’operatiu policial va comptar amb el suport de la Policia Local de Llavaneres. L’escorcoll i la detenció van tenir lloc divendres passat 4 de març.

La droga intervinguda supera els 300 quilograms i el seu valor podria arribar els 90.000 euros al preu de mercat, segons ha informat Mossos d’Esquadra. El detingut també tenia punxada l’electricitat a la xarxa i per aquest fet també se l’acusa d’un altre delicte amb un valor defraudat de 30 mil euros més.
Va ser justament l’elevat consum energètic, vint cops per sobre del consum habitual i la forta olor que desprenia a l’exterior el què van fer sospitar. El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró, que en va decretar la llibertat amb càrrecs

Aquí podeu visualitzar el vídeo que ha difòs Mossos d’Esquadra de l’operatiu.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari