Publicat el 11/12/2017

Una patrulla de paisà va enxampar els presumptes lladres mentre feia tasques de seguretat ciutadana

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 6 de desembre a Vic dos homes i una dona d’entre 22 i 35 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
Pels volts de les deu de la nit, una patrulla de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana va observar tres persones que caminaven ràpidament i en actitud de vigilància mirant contínuament enrere i controlant el seu entorn. En el moment que els agents es van dirigir al grup, les tres persones es van posar molt nervioses i van començar a parlar amb el seu idioma, el georgià.
Tot seguit, els agents van comprovar que la dona duia una bossa de mà amb una gran quantitat de joies i rellotges, a més d’un parell de mitjons, una peça de roba que s’utilitza habitualment per cometre robatoris. La policia va esbrinar que els objectes intervinguts havien estat sostrets el mateix dia de l’interior d’un pis de Vic.
Els detinguts, tots ells de nacionalitat georgiana i veïns de Vic i Cornellà de Llobregat, van passar el dia 8 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

ACN Vic
Foto: Les joies i rellotges que els Mossos han recuperat dels tres presumptes lladres de Vic. 11 de desembre de 2017.

Deixa un comentari