Publicat el 13/05/2017

Els arrestats passaran a disposició judicial en els pròxims dies

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte un home de 36 anys i una dona de 33, de nacionalitat espanyola, per la seva presumpta implicació amb la mort d’un guàrdia urbà trobat en un cotxe al pantà de Foix, al terme municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès).

Els fets es remunten al 4 de maig, quan la policia catalana va rebre un avís que alertava que hi havia un cotxe calcinat en una pista forestal. El cos de la víctima va ser trobat al maleter del vehicle en molt mal estat. De fet només quedaven els ossos.
Segons els Mossos, els dos arrestats passaran a disposició judicial en els pròxims dies. El jutjat d’instrucció que porta el cas manté el secret de les actuacions i la investigació policial continua oberta.
L’agent calcinat estava suspès de sou i feina després de ser acusat d’agredir un motorista que s’havia saltat un control a la carretera de l’Arrabassada i era el marit de l’agent que va denunciar un subinspector del cos per la difusió d’una foto sexual seva quan eren parella l’any 2008.

ACN Barcelona
Foto: Pla general de la policia científica equipant-se per accedir al lloc on s’ha trobat un cos calcinat al costat del Pantà de Foix. En primer pla, un agent dels Mossos d’Esquadra.

 

Deixa un comentari