Publicat el 20/05/2018

Van ser enxampats en el moment d’intentar pagar l’allotjament amb una targeta sostreta, pel que se’ls imputa també un presumpte delicte d’estafa

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d’un delicte d’estafa amb una targeta bancària sostreta i per traficar amb drogues en un pis turístic de Barcelona. Els fets van tenir lloc el passat 15 de maig quan el responsable del pis els va alertar del fet que, en intentar fer el cobrament va constatar que l’entitat bancària no autoritzava l’operació i es va adonar que la titularitat de la targeta no corresponia amb la identitat de cap dels dos homes. Una patrulla del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de l’Eixample es va adreçar al pis i van comprovar que la targeta amb la qual volien realitzar el pagament constava com a denunciada pel seu titular i que ja s’havien fet moviments fraudulents amb anterioritat.

Els policies van observar que al replà de l’escala del pis hi havia l’equipatge dels dos homes i una sèrie de bosses de les quals en van comprovar el contingut. Durant l’escorcoll van constatar que les bosses contenien quantitats de diverses drogues com marihuana, metamfetamina, èxtasis líquid, pastilles, anabolitzants, poper i cocaïna.

Els arrestats, de nacionalitats espanyola i brasilera, de 31 i 27 anys i veïns de Barcelona i València, van manifestar en el moment de la detenció que havien llogat aquell immoble per portar a terme pràctiques sexuals entre homes, prostitució i consum de tot tipus de drogues durant els quatre dies contractats. Posteriorment, i durant la instrucció de les diligències assumida per la Unitat d’Investigació de l’Eixample, els agents van constatar que un dels detinguts estava relacionat en fets similars amb anterioritat.
Els dos homes van passar a disposició judicial el passat 17 de maig i van quedar en llibertat amb càrrecs.

ACN Barcelona
Foto: Les drogues localitzades pels Mossos d’Esquadra durant l’escorcoll. 20 de maig del 2018

Deixa un comentari