Publicat el 09/11/2020

A partir d’aquest dilluns a les 9h, a Teià, el trànsit pel Camí d’Alella serà desviat en el tram comprès entre l’avinguda de Joan XXIII i el torrent de Vallmora

El tall afecta els dos sentits de circulació i és degut a unes obres de clavegueram que ha de realitzar l’empresa Sorea dins del terme municipal del Masnou, a l’altura del celler romà de Vallmora i el magatzem de materials de construcció.
En principi, és previst que les obres durin un parell de dies (dilluns 9 i dimarts 10 de novembre), sempre que no sorgeixi cap imprevist.

Mentrestant, la Policia Local de Teià ha establert els següents recorreguts alternatius:

El trànsit en direcció a Teià s’ha desviat per l’avinguda de Joan XXIII, el carrer d’Ernest Lluch i el torrent de Vallmora.

El trànsit en direcció al Masnou s’ha desviat pel torrent de Vallmora i els carrers de Tarragona i Cristòfol Ferrer i Ferrà fins a desembocar a l’avinguda de Joan XXIII.
També s’ha prohibit l’estacionament de vehicles en les zones de gir i connexió entre carrers per tal de facilitar la maniobra dels autobusos i altres vehicles pesants.

Transport urbà
Aquesta és la segona vegada que s’ha d’intervenir en el mateix indret, després de l’actuació realitzada el passat mes de febrer.
Com en aquella ocasió, la planificació dels treballs s’ha coordinat entre els ajuntaments del Masnou i Teià, i les empreses que presten el servei de la línia C8 de bus entre Teià i Barcelona.
Tot i que en un principi no hi ha cap parada afectada, les operadores han penjat avisos al Camí a Alella a efectes informatius, ja que els desviaments poden provocar algun retard.

 

Deixa un comentari