Publicat el 26/03/2021

Dins del calaix d’un despatx de la vivenda, els Mossos van localitzar dues defenses elèctriques i una arma de foc simulada

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana instal·lada en una casa de Vilassar de Dalt (Maresme).
Els agents hi van trobar 700 plantes i van detenir un home, de 54 anys i veí de Barcelona, per presumptes delictes contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric. La policia havia rebut l’avís d’una companyia elèctrica alertant que en aquesta casa hi havia un consum molt superior al registrat al comptador, mentre també hi havia queixes de veïns per olors i sorolls.
Dimarts 23 de març, els agents van detenir el suposat responsable en veure’l sortir de la finca, on van practicar un escorcoll. A més de les plantes, van trobar dues defenses elèctriques i una arma de foc simulada al calaix d’un despatx.

Dins la casa, a la zona del soterrani, els Mossos van localitzar un habitacle destinat al cultiu de marihuana amb 40 làmpades halògenes, 8 ventiladors, 3 entrades d’aire i un dipòsit d’aigua. La plantació tenia 700 plantes en estat de floració d’entre 70 i 100 centímetres de llargada.

L’arrest del presumpte responsable de les instal·lacions va quedar sense efecte i pendent de judici. Mentrestant, els Mossos d’Esquadra apunten que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions vinculades amb aquesta plantació.

ACN Vilassar de Dalt

 

 

 

Deixa un comentari