Publicat el 26/10/2020

Els Mossos han detingut tres persones

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el passat 21 d’octubre un cultiu de marihuana amb 1.050 plantes en una nau industrial del carrer Camí Elena de Vilassar de Dalt.  La investigació es va iniciar quan la Policia Local del municipi, alertada pels veïns, va informar de l’existència de la plantació en una nau llogada per una empresa tèxtil on no s’hi feia cap activitat relacionada.
Quan els agents hi van accedir, van localitzar les 1.050 plantes en un dels tres nivells de la nau. Al segon hi van trobar una instal·lació completa per cultivar marihuana i al tercer 18.843 cabdells.
Els agents van detenir dos homes, de 48 i 29 anys, que s’ocupaven del manteniment. Dos dies després, el 23 d’octubre, van detenir un tercer home de 67 anys.
Tècnics de la companyia subministradora d’electricitat van desconnectar la connexió fraudulenta de la xarxa elèctrica de la part del soterrani de la nau.
Després de declarar en dependències policials, els detinguts van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per l’autoritat judicial.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari