Publicat el 15/12/2017

Argentona, es va interceptar una partida on es van intervenir 8.000 euros en efectiu i gran quantitat de fitxes i d’altres instruments electrònics i mecànics per facilitar les partides de joc il·lícit. En el registre del mateix local clandestí també es va localitzar una plantació de marihuana propietat d’un dels organitzadors.

La pasada nit del 7 de desembre d’enguany, Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Policia Administrativa de Granollers juntament amb el Grup d’Intervenció (ARRO), van desmantellar un local clandestí dedicat al joc il·legal en la modalitat de Poker Holdem Texas. El pòquer és un joc de catàleg i esta prohibida la seva pràctica fora dels establiments autoritzats.

Segons també informa la policía, arran d’una informació es va iniciar una investigació al voltant d’aquest local, un garatge al municipi d’Argentona, i es va poder constatar que era freqüentat per un grup d’unes 30 persones que organitzaven partides il·legals de pòquer on es jugaven importants quantitats de diners.

La investigació es va iniciar setmanes abans i va concloure amb l’entrada i registre d’aquest local, autoritzada pel Jutjat Contenciós núm. 17 de Barcelona i a petició de la Direcció General de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya.

En el moment de l’entrada i registre, es van trobar 9 persones en el seu interior que van ser identificades i denunciades, dues persones com a organitzadors/promotors i les altres set com a jugadors. També es van intervenir una suma aproximada de 1.020 euros que estava en joc sobre la taula, juntament amb centenars de fitxes i altres instruments mecànics i electrònics per facilitar aquestes partides il·legals.

Durant el registre del local es va localitzar en un annex del local una plantació de marihuana propietat d’un dels organitzadors per la qual cosa es va posar en coneixement del Jutjat de Guardia de Mataró, el qual va autoritzar un segon registre d’aquest annex.

D’aquesta manera, es va intervenir 185 plantes de marihuana i material pel seu cultiu com llums, filtres, ventiladors, un aparell d’aire condicionat, fertilitzants i una bàscula de precisió. Arran d’aquest segon fet la Unitat d’Investigació de Mataró  va instruir diligències penals i van imputar al seu propietari un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Aquests tipus de sancions  constitueixen una falta molt greu a la llei 1/1191 de 27 de febrer que regula el règim sancionador en matèria de joc. Els jugadors s’enfronten a una falta greu i poden fer front a sancions de fins a 6.010 euros.

Deixa un comentari