Publicat el 21/10/2016

Des del passat dijous 20 d’octubre fins a la darrera revista de l’any, la del dia 22 de desembre, a la revista La Clau hem engegat una acció publicitària amb l’objectiu d’ajudar i potenciar els nostres comerços de proximitat, dels quals ja tenim la sort de gaudir-ne. 

El comerç local dóna vida als pobles, els dinamitza, crea llocs de treball. Per aquest motiu, si fem comerç, fem poble; i per fer poble ens cal fer comerç, esperonar-lo i protegir-lo. El comerç, harmònic amb l´entorn i incorporat als edificis de cada barri, contribueix en la tasca de cohesionar els nostres pobles.

Els comerços il·luminen els carrers quan el sol es pon, ajuden amb la neteja, ens aporten seguretat, fomenten  les relacions veïnals, i les xerrades amb els comerciants i les salutacions ens fan més agradable el camí cap a casa. A més, proporcionen feina a coneguts, amics i familiars. En definitiva, possibiliten que els pobles es mantingui vius i dinàmics.

Però encara tenen més avantatges. El comerç de proximitat facilita la vida als veïns, perquè és còmode, variat, especialitzat, ideal per a les compres més freqüents, majoritàriament modern, competitiu i, sobretot,… de confiança! De bon tracte personal, sempre estan disposats a escoltar-te, explicar-te, assessorar-te, a ajudar-te a escollir el més escaient en funció de les teves necessitats. Si hi compres sovint, el petit comerç coneix els teus gustos i t´ofereix els productes més específics i/o nous, allò que sap que s´adirà amb tu.

Totes aquestes raons són més que suficients per endegar amb entusiasme aquesta iniciativa que vol promoure el comerç de proximitat. Per cert, si us inspireu i voleu fer-nos arribar el vostre “eslògan” per a la campanya, només ens l´heu d´enviar per correu electrònic a laclau@laclau.cat. Els que ens agradin més, els publicarem amb el vostre nom a sota.

Deixa un comentari