Publicat el 25/05/2018

Les sol·licituds per participar en la convocatòria es podran presentar fins al dia 13 de juny

L’Ajuntament de Badalona obre demà el termini d’inscripcions per formar part del procés de selecció de 12 persones per ocupar places vacants en el cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud per participar en la convocatòria des del divendres 25 de maig, fins al dimecres 13 de juny (ambdós inclosos), complint així el període de 20 dies naturals que estableixen les bases reguladores del procés. Aquest termini de sol·licitud és improrrogable.
La presentació de sol·licituds s’ha de fer telemàticament a través del web municipal (www.seu-e.cat/web/badalona/seu-electronica)  Excepcionalment, es podran presentar en suport paper en el Registre General de l’Ajuntament, ubicat a l’edifici El Viver, i en les Oficines Municipals del Districte. També es podran presentar en les Oficines de Correus seguint la forma reglamentària establerta (correu certificat administratiu).
La descripció i bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç: http://bit.ly/2s7CV2A

 Incrementar el nombre de dones aspirants
D’acord amb el Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Badalona, el govern municipal treballa per incrementar el nombre de dones que aspirin a ser agent i formar part del cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat, ja que, entre les 300 persones que formen la plantilla actualment, només hi ha 30 dones.
En aquest sentit, per tal d’animar a les persones interessades i especialment a les dones a participar d’aquesta convocatòria, s’ha organitzat una jornada de portes obertes a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona. Durant la jornada, que tindrà lloc el pròxim 5 de juny, les persones interessades podran conèixer les instal·lacions, compartir espais i dubtes amb agents del cos municipal i veure de primera mà quines són les tasques i responsabilitats que haurien d’assumir en cas d’ocupar una de les 12 vacants.
L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat la necessitat d’incorporar tantes dones aspirants a ser agents del cos de la Guàrdia Urbana com sigui possible “per tal de tenir una policia més inclusiva i igualitària que sigui un exemple i referent dels canvis necessaris en la nostra societat”. Sabater ha considerat que és molt important “que les dones ocupin llocs en els cossos de seguretat i tots els serveis públics per assolir una societat feminista i democràtica”.

 

 

Deixa un comentari