Publicat el 11/10/2016

La platja, el passeig de la Rambla i el passeig Marítim seran l’escenari el dimecres 12 d’octubre, a partir de les 10 hores, de la catorzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, una competició organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona. 

L’aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l’atleta realitza dues disciplines, l’atletisme i la natació, distribuïdes en tres parts (tipus esprint): la primera és una cursa a peu de 2,5 quilòmetres, la segueix una prova de natació d’un quilòmetre, i acaba amb una altra cursa a peu de 2,5 quilòmetres.

El Ciutat de Badalona començarà davant de la seu del Club Natació Badalona, al carrer Eduard Maristany, a les 10 hores, mentre que la línia d’arribada estarà situada al passeig de la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi, on a partir de les 12 hores, aproximadament, es lliuraran els trofeus.
La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, serà l’encarregada de donar el tret de sortida de la cursa i està previst que assisteixi també al lliurament de premis. 

L’Aquatló Ciutat de Badalona forma part del Circuit Català i de la Lliga de Clubs d’Aquatló de la Federació Catalana de Triatló.

Deixa un comentari