Publicat el 10/04/2021

Enguany, Vilassar de Mar celebra la Diada de Sant Jordi amb diversos actes culturals fins al 25 d’abril, i amb punts de venda de roses i llibres al carrer el dia 23, davant les botigues que ho han sol·licitat

La programació estarà condicionada a la situació epidemiològica del moment i els actes presencials tindran aforament limitat i un sistema de reserva prèvia.
La programació de Sant Jordi a Vilassar de Mar comença el 9 d’abril amb el concurs d’aparadors d’una trentena d’establiments associats a Vilassar Comerç. Recollint la butlleta participativa en un d’aquests establiments i fent la ruta pels 30 aparadors que proposen, es podrà entrar en el sorteig de cinc premis.

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch serà un dels escenaris principals de les activitats de la Diada. Al seu vestíbul, fins al dia 24 es podrà veure l’exposició de les novetats de Sant Jordi, i al seu jardí, a l’aire lliure, es desenvoluparan diverses activitats. Així, el dia 17 tindrà lloc una hora del conte per a públic familiar; el dia 18, la presentació del llibre Dones poetes de la Maresma; el 21 d’abril, el lliurament de premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot, i el 25 d’abril acollirà la segona actuació del cicle ‘Escena & Llibres’ amb música i microteatre. A més, fins al dia 23, les xarxes socials de la Biblioteca oferiran vídeorecomanacions literàries.

Les sardanes no faltaran a la cita, tot i que en format concert, a la plaça de l’Ajuntament, el dia 18, amb la cobla Lluïsos de Taradell.

El dia propi de la Diada, el 23, hi haurà parada de roses i llibres al carrer davant les botigues que ho han sol·licitat així com un programa especial de Vilassar Ràdio, que es podrà escoltar de 10 a 13 h a través del 98.1FM i la web vilassarradio.cat, amb entrevistes al sector de la flor i del llibre. La llegenda de Sant Jordi també es podrà escoltar a través de les ones de l’emissora local amb la col·laboració de La Tropa Teatre.
Per tancar la programació, el dia 25, la sala cultural M. Roser Carrau acollirà dos passis, un al matí i un altre a la tarda, de l’obra de teatre “Una carretada de contes”, adreçada al públic familiar.
El sistema de reserves, mitjançant l’app Vilassar de Mar per als actes amb aforament limitat, es preveu que es pugui posar en marxa a partir de la setmana del 12 d’abril.
S’informarà pels canals oficials habituals. L’hora del conte, del dia 17 d’abril, s’haurà de reservar a través de les xarxes socials de la Biblioteca Municipal.

 

 

 

Deixa un comentari