Publicat el 05/07/2022

Quatre actuacions ompliran de bona música i ambient els jardins de Can Figueres en el marc d’un festival plenament consolidat en el panorama jazzístic

 

 

 

Com a tret de sortida del festival de Jazz, el divendres  8 de juliol arriba la força del directe de Koko Jean & The Tonics. És soul? Rhythm and blues? Rock’n’roll? Ho és tot!

El divendres 15 de juliol, és el dia en què la proposta uneix teatre i música  per apropar el món del jazz a tots els públics. De la mà de Duke Ellington, aterra a Premià de Dalt un concert teatralitzat, on una banda de nou músics, la Girona Jazz Project i dos actors, Marcel Tomàs i Toni Escribano, proposen un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic del Tomàs, qui farà de mestre de cerimònies i interpretarà esquetxos còmics juntament amb la resta de músics.

El següent concert tindrà lloc el divendres 21 de juliol, amb el  guitarrista Pedro Javier González, i la col·laboració especial del bailaor José Manuel Álvarez, acompanyat del baix de Guillem Aguilar i de la percussió de David Domínguez, amb els quals presenta un concert de música pròpia i adaptacions d’altres autors en què la guitarra serà la veu principal. Flamenco, Jazz, música sense etiquetes.

I per finalitzar, el divendres 28 de juliol ens visita la Barcelona Big Blues Band, amb la col·laboració especial de la cantant Myriam Swanson, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, on conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i alhora sofisticat que farà tremolar el Jardins de Can Figueres.

El Festival de Jazz de Premià de Dalt, Jazz en la Nit, neix ara farà vint-i-set anys amb la idea de recuperar el jazz com a gènere estable i proposta musical alternativa a la que venia oferint-se al municipi, bàsicament música clàssica a través del Festival de Música del Maresme.
Són pocs els músics de jazz catalans que no hagin tocat a Can Figueres o que no n’hagin sentit a parlar. Jazz en la Nit és ja un cicle consolidat en el circuit professional del jazz del nostre país.

L’any passat vam celebrar els seus 25 anys. Aquesta celebració no es va poder celebrar l’any 2020 degut a la situació sanitària. Es va traslladar la programació prevista per l’edició de l’any 2021.  I és per això que l’edició de l’any passat la coneixem com la 25+1.

Compra d’entrades:
Les entrades valen 15,00 EUR les adultes i 1,00 EUR les menors de 18 anys.

Divendres 8
Koko Jean & The Tonics 

Divendres 15
Els colors de Duke Ellingto amb Marcel Tomàs i Girona Jazz Project

Divendres  22
Pedro Javier González Trio amb José Manuel Álvarez

Divendres 29
Barcelona Big Blues Band and Myriam Swanson

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

Deixa un comentari