Publicat el 20/03/2017

S’hi han programat una quinzena de representacions, del 24 al 26 de març. L’obra, conceptualment diferent, farà desplaçar els espectadors per les diferents escenes ubicades en diferents espais del Teatre

El Teatre Auditori de Granollers acull aquesta setmana la representació de Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys, una proposta de microteatre creada especialment amb motiu del 15è aniversari del Teatre Auditori per Arsènic. Espai de Creació, que s’emmarca, a més, dins del cicle comarcal Girem Propostes Singulars (GPS).
Un espectacle, amb dramatúrgia de Pasquale Bavaro, interpretat per granollerins i granollerines, amb un total de 54 actors de totes les edats i amb la participació de l’Associació Patinatge Granollers i ballarins que treballen amb Carmen Nájera. Una gran diversitat que, segons la directora, Marta G. Otin és una de les grans virtuts de l’obra i “socialment molt enriquidor”, per a la directora adjunta, Maria Manau.
L’obra, conceptualment diferent, farà desplaçar els espectadors per les diferents escenes ubicades en diferents espais del Teatre Auditori de Granollers. “Uns espais als quals habitualment els espectadors no hi tenen accés, com el camerino, i i això crearà una emoció extra”, assegura Otin. “A més, -continua- podran viure escenes que es donen entre bambalines, pròpies del món del teatre: els assajos, els conflictes…”. “El teatre, com a edifici, també serà protagonista”, assegura Dusan Tomic, codirector de l’obra.
Tot i amb això, des de la companyia no es vol desvetllar la trama de Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys. Hi ha un fil conductor, però “ha de ser una sorpresa de principi a final”, afirma Maria Manau.
L’obra, que és “un projecte de ciutat, amb els granollerins com a protagonistes”, segons el director gerent del Teatre Auditori, Carles Ribell, es podrà veure del 24 al 26 de març. S’hi han programat un total de 15 representacions, amb tres equips d’actors, i els espectadors hi accediran en grups de 30 persones.
Durada aproximada 70 minuts
REPRESENTACIONS
DIA 24: 20 h, 20.30 h, 21 h, 21.30 h, 22 h
DIA 25: : 20 h, 20.30 h, 21 h, 21.30 h, 22 h
DIA 26: a les 18 h, 18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h
MÉS INFORMACIÓ
http://www.teatreauditoridegranollers.cat/programacio/temporades/temporada-2016-2017/deixeu-me-en-pau-nomes-tinc-15-anys

Deixa un comentari