Publicat el 04/05/2020

La mesura es completarà amb la reactivació del servei de recollida de mobles, l’11 de maig

La deixalleria mancomunada de les 3 Viles tornarà a donar servei a partir de dimarts 5 de maig, en horari habitual d’estiu, als veïns de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.
La instal·lació es va haver de tancar el passat 19 de març a causa de l’estat d’alarma i es va reobrir parcialment, per a l’ús de professionals i empreses, el passat 16 d’abril. Tots aquests moviments han estat sempre d’acord amb les recomanacions de l’Agència de Residus de Catalunya de  la Generalitat.
D’altra banda, a partir del dilluns 11 de maig es reactivarà el servei de recollida de mobles i electrodomèstics al municipi.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llavaneres informa que, per a la reobertura de la deixalleria, s’aplicaran els protocols per donar compliment a les mesures sanitàries pel control de la pandèmia de la Covid-19.
Una de les restriccions serà el control d’accés: s’hi permetrà un màxim de tres usuaris aportant residus dins de la instal·lació al mateix temps.

Horari d’estiu de la deixalleria
Dimarts a dissabte de 9 a 13 h i de 17 a 20 h
Diumenges de 9 a 14 h

D’altra banda, a partir de dilluns 11 de maig es tornarà a posar en marxa el servei de recollida de mobles i electrodomèstics al municipi. En aquest cas, es recorda que és obligatori trucar prèviament al telèfon de recollida de residus per establir dia i hora de recollida. Tenint en compte que la previsió és que la demanda serà molt elevada, es limitarà la quantitat de mobles que es podran treure al carrer de cop.

Recollida de mobles: passos a seguir
Trucar al telèfon 937 903 642 de dilluns a divendres -laborables- de 7:30 a 14 h
 – Facilitar nom, cognoms i adreça, per determinar quin dia i hora de recollida
Avançar quins mobles volem que ens recullin
Els mobles o estris s’han de deixar al carrer, el dia i l’hora convinguts telefònicament
Si no es pot esperar aquest termini, cal portar els mobles vells a la deixalleria

Sancions: L’abandonament de mobles i altres voluminosos a la via pública pot ser motiu de sanció de 400 a 4000 euros.

 

Deixa un comentari