Publicat el 10/01/2017

Aquesta vegada, l´Orquestra vol mostrar la importància d´una bona base de corda amb el concert “De Vivaldi a Piazzolla” 25 anys de música per a cordes!, una proposta de petit format per mostrar la importància d’una bona base de corda.

El concert tindrà lloc el diumenge 15 de gener, 19 h a la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.
Durada aproximada: 90 minuts

A més del concert de les 19 h, l’Orquestra oferirà el concert familiar a les 17.30 h.

Fitxa  Artística:
Orquestra de Cambra de Granollers
Corrado Bolsi, concertino? director Xavier Chavarría, 

Músics:
Violins I: Corrado Bolsi, Cristian Benito, Enric Riera, Raquel García, Jordi Montoliu, Laia Besalduch, Valeria Roa, Anayeli Olivares i Caterina Juanico.
Violins II: Antonia Escales, Chus Castro, Eduard Herrero, Sergi Mauro, Carles Franco,
MeaganSlattery, Pere Freixa i Alba Ramirez.
Violes: Maria Juan, Quim Badia, Marta Sedó, Montse Vallvé i Alex Rodriguez.
Violoncels: Anna Costa, Joan Antoni Pich, Marçal Aymat, Tais Costa i Gloria Esposito.
Contrabaixos: Mònica Serra i Abigail Herrero.

L’Orquestra de Cambra de Granollers segueix celebrant el seu 25è aniversari amb aquest concert basat en peces de Vivaldi, Stravinski, Brahms, Txaikovski, Ruera…

“El gran ball de la música clàssica”
L’Orquestra de Cambra de Granollers ha treballat, des dels seus orígens, a partir d’una plantilla amb cordes que ha anat adaptant a les necessitats musicals dels diferents programes durant els seus 25 anys de vida.

Aquest concert que s’emmarca en la celebració del 25è aniversari de l’Orquestra, mostrarà la importància d’una bona base de corda, a partir d’un programa que parlarà de la dansa des de Brahms… amb una “picada d’ull” als orígens de l’orquestra, de la mà de Vivaldi.., fins arribar a Piazzolla.

Música meravellosa dels segles XIX i XX, grans compositors i una sòlida i equilibrada orquestra de corda. El concert es dividirà en dues parts: a la primera part, els músics oferiran peces de Vivaldi, Stravinski, Txaikovski i Piazzolla i a la segona part, tocaran temes de Granados, Ruera, Britten, Villa?Lobos i Brahms.

Concert familiar “El gran ball de la música clàssica”
El mateix diumenge 15 de gener, l’Orquestra de Cambra oferirà, com és habitual, un concert de 30 minuts titulat “El gran ball de la música clàssica”, a les 17.30 h.

Els músics de l’orquestra faran ballar els seus instruments i faran ballar a grans i petits amb aquesta proposta per a tota la família i, molt especialment, per als nens i nenes a partir de 5 anys. La música clàssica en forma de vals, de sardana, de tango i de dansa esbojarrada! Amb la presentació de David Puertas.

MÉS INFORMACIÓ: 
http://www.teatreauditoridegranollers.cat/programacio/temporades/temporada?2016?2017/de?vivaldi?a?piazzola
www.teatreauditoridegranollers.cat

Teatre auditori de Granollers, Carrer de Torras i Bages, 50 – Tel:938 40 51 21

Deixa un comentari