Publicat el 30/08/2022

Arenys de Mar participa un any més a les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya organitzades per l’entitat Adifolk

 

 

 

Enguany podrem gaudir de l’espectacle que en oferirà la companyia Ensemble Folk Românașul, grup folklòric de Romania.
L’espectacle serà el proper diumenge 4 de setembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal. Les entrades , són gratuïtes, i ja es poden reservar a través del Teatre principal.

Ensemble Folk Românașul va ser fundat l’any 1974, per un grup d’estudiants de l’Institutul Politehnic de Cluj-Napoca, coordinat pel Prof. Univ. Teodor NILAS. Des de 1979, han anat desenvolupant la recuperació de danses tradicionals romaneses i han participat en diferents festivals locals.
El conjunt compta amb danses de repertori de diferents punts del país, però també de zones locals. Amb el vestuari típic, els balls de Banat, Maramures, Oltènia, Moldàvia, demostren la tradició folklòrica de Romania. Românașul, també mostra les danses i tradicions de la plana de Transsilvània per fer gaudir d’una experiència folklòrica única.

Les Jornades Internacionals Folklòriques són un festival de divulgació folklòrica que va néixer l’any 1972, a Barcelona, en el si de l’Esbart Lluís Millet, sota el lema de “Les danses dels pobles pel nostre poble”. Grups folklòrics vinguts d’arreu del món han alternat durant mig segle les seves actuacions amb les dels esbarts catalans. Les JIF se celebren simultàniament del 2 al 10 de setembre a diverses ciutats i pobles de Catalunya.

Si voleu assistir-hi podeu aconseguir la vostra invitació al portal del Teatre Principal

Les Jornades Internacionals Folklòriques són un festival de divulgació folklòrica que va néixer l’any 1972, a Barcelona, en el si de l’Esbart Lluís Millet, sota el lema de “Les danses dels pobles pel nostre poble”. Grups folklòrics vinguts d’arreu del món han alternat durant mig segle les seves actuacions amb les dels esbarts catalans.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari