Publicat el 22/05/2017

Fins al 15 de juny es poden sol·licitar les quinze beques que atorga l’Ajuntament per assistir a aquests cursos de la UB.

“La Catalunya Vitivinícola avui: la identitat com a supervivència?”, és el títol del curs dels Juliols de la UB, programat per l’Ajuntament d’Alella amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona. Les classes s’impartiran a Can Manyé i als cellers Alta Alella i Bouquet d’Alella, del 10 al 14 de juliol. Seran cinc sessions en horari de tarda, de 16 a 20.30h, dirigides per especialistes del món del vi i del territori,  a través de les quals s’oferirà una visió global del mapa vitivinícola català incidint en la situació actual i les tendències del sector a través de professionals especialitzats.

Les classes són obertes a totes les persones majors de 16 anys que tinguin interès per aquest tema. Durant el curs s’estudiaran les diferents denominacions d’origen catalanes, els territoris, les varietats de raïm i les metodologies d’elaboració que caracteritzen el món del vi a Catalunya. Els continguts s’estructuraran en blocs temàtics per dies i s’inclourà un tast de vins per acompanyar les sessions. El curs està coordinat enguany per Sigrid Guillem, llicenciada en ciències de la informació i especialista en comunicació enoturística.

Les inscripcions als cursos es poden fer fins al 9 de juliol.

D’altra banda, l’Ajuntament convoca quinze beques, cinc més que l’any passat, adreçades a persones interessades a assistir al curs. Poden sol·licitar-la tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys, estudiants universitaris, de batxillerat o de secundària, treballadors i treballadores que busquen formació o en general persones amb interès per ampliar els seus coneixements. Les instàncies per les sol·licituds de beques, més el certificat d’empadronament i la carta de motivació es poden presentar fins al 15 de juny de 2017 amb instància general de l’Ajuntament.

Deixa un comentari