Publicat el 04/10/2017

La direcció de la policia defensa que no ha fet ni farà “mai” política

La cúpula dels Mossos d’Esquadra reclama quedar al marge de les mostres de suport derivades de posicionaments polítics relacionats amb el procés. Segons han indicat fonts de la direcció de la policia a l’ACN, la cúpula encapçalada per Josep Lluís Trapero recorda que els Mossos són “la policia de Catalunya”, que està “al servei de la gent i dels estaments judicials”, i que no ha fet ni farà “mai” política. “No formem part del procés”, reblen les mateixes fonts. Aquest posicionament arriba hores després que l’Audiència Nacional hagi citat Trapero i la tinent del cos Teresa Laplana en la causa oberta per sedició per les concentracions del passat 20 de setembre.
També estan citats els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Sobre aquesta citació, els Mossos han informat a través de Twitter que aportaran a l’Audiència Nacional tota la informació sobre les actuacions del 20 de setembre. La Prefectura dels Mossos també ha defensat que en “totes les actuacions dels darrers dies s’han acomplert estrictament les ordres judicials i de la Fiscalia”.

També a través de Twitter, la policia catalana ha agraït “de tot cor” els “molts reconeixements” rebuts en els darrers dies i ha afegit que “el millor suport és continuar treballant amb normalitat”. “Us demanem que mantingueu la confiança en el treball dels mossos que mai no han deixat de treballar amb professionalitat i respecte a la llei”, han finalitzat.

ACN Barcelona

Deixa un comentari