Publicat el 30/04/2017

‘Cuaderno de Coyoacán’, d’Anna Lleonart Miró (Mataró, 1967) és el nou llibre de l’autora de ‘Mi marido, su velero y yo’, obra guanyadora del III Premi Nostromo.

En paraules de l’escriptora: “ El llibre Cuaderno de Coyoacán’ és el relat de dues històries en paral·lel en què es qüestiona el procés de l’adopció internacional d’un infant.  A partir d’aquestes, la novel·la es planteja fins on som capaços d’arribar perseguint un desig, l’abisme que hi ha entre una il·lusió i la realitat, la dificultat amb què encarem el fet d’haver de conviure en una cultura diferent a la nostra. I, sobretot, parla de la immensitat de la Ciutat de Mèxic, que amb la seva forta personalitat esdevé un personatge més de la novel·la”.

Amb la publicació d’aquest treball, ha nascut el projecte Índex Edita, de la Llibreria Índex de Vilassar de Mar. La intenció dels impulsors d’aquesta iniciativa cultural és donar sortida a autors de la comarca i distribuir-los també en l’entorn del Maresme. Com també indiquen, “sempre seguint un criteri de cercar qualitat i singularitat, de donar suport a l’autor en la creació dels seus textos i d’oferir proximitat als receptors de l’obra: el llibreter i el lector”.

Deixa un comentari