Publicat el 18/03/2015

 Davant el creixent descontentament pel funcionament i les actuacions dels successius governs de Premià de Dalt i la sensació generalitzada que la ciutadania no té veu en la presa de decisions, premianencs i premianenques hem impulsat Crida Premià de Dalt, una candidatura que farà possible aquest canvi necessari en la gestió del municipi.
 
Crida Premià de Dalt neix de la unió d’un grup de veïns i veïnes d’edats i inquietuds diverses que volem aconseguir que Premià de Dalt esdevingui una vila on els habitants ens sentim representats a les urnes. Neix de la il·lusió de convertir Premià de Dalt en un poble on les opinions, les preocupacions i les demandes dels premianencs i premianenques siguin escoltades i on les seves idees es posin en pràctica.
Crida Premià de Dalt és un projecte obert a totes les ciutadanes i ciutadans del poble, un projecte de tothom i on totes les veus són preses en compte per a dissenyar, conjuntament i des de baix, un Premià de Dalt més transparent, més cohesionat i més just. Un Premià de Dalt on recursos, oferta i benestar siguin distribuïts equitativament i on no hi hagi barris ni residents de primera i de segona.
Crida Premià de Dalt es presentarà com a candidatura municipalista oberta a les eleccions del 24 de maig de 2015 per tal que la ciutadania pugui participar activament en la política amb tal de construir un millor Premià de Dalt: el Premià de Dalt de tots i totes.

Deixa un comentari