Publicat el 30/06/2021

Segons dades del Departament de Salut, el nombre de proves PCR positives ha augmentat considerablement en els últims dies al municipi

L’Ajuntament de Vilassar de Mar fa una crida a la responsabilitat ciutadana davant l’augment de casos de coronavirus al nostre poble, principalment entre la gent jove.
Fonts de Salut confirmen, a més, que el brot de Balears també ha tingut repercussió. Degut a les celebracions dels darrers dies, principalment festes de revetlla, de moment s’han detectat quatre focus amb contagi comunitari.

Tot i la flexibilització de l’ús de la mascareta a l’aire lliure, cal recordar que aquesta encara és obligatòria a l’exterior quan no es pugui mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre persones i recomanable si s’han mantingut conductes que poden implicar risc de contagi.
Les mesures per contenir la propagació de la covid-19 vigents estipulen, a més, l’ús obligatori de mascareta en espais tancats, en el transport públic i en el privat de persones no convivents de fins a 9 places, a les andanes i estacions, en botigues, en esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure en què puguin produir-se aglomeracions o on els assistents estiguin a peu dret, així com en visites a residències.
Alhora, es recomana no superar grups de 10 persones no convivents en les reunions i trobades socials. En el cas de la restauració, els grups estan limitats a 10 persones en les terrasses i a sis a l’interior.

L’Ajuntament recorda que les persones positives i els seus contactes han de seguir les indicacions sanitàries i complir amb la quarantena que marca Salut per tal de frenar aquest augment de casos al més aviat possible.

 

Deixa un comentari