Publicat el 18/02/2016

Creu Roja s’ha incorporat al parc de l’esport OPEN CAMP mitjançant un acord marc de col·laboració.
El president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, i el director general d’OPEN CAMP, Paco Medina, han formalitzat la signatura de l’aliança entre les dues entitats. En l’acte també ha estat present el president de Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet. 

Amb la signatura de l’acord, els equips d’OPEN CAMP i de Creu Roja comencen a treballar els diferents àmbits de col·laboració del conveni. Així, per exemple, una de les primeres línies de treball que s’ha abordat és que l’entitat humanitària pugui oferir una experiència solidària al parc a través d’una activitat vinculada als primers auxilis, on els participants, de manera interactiva, aprenguin a actuar davant d’una situació d’emergència vital. 

També s’ha parlat de la possibilitat que OPEN CAMP pugui contractar a Creu Roja els serveis de primers auxilis del parc de l’esport, així com oferir a l’entitat un espai d’hospitality dins l’Estadi Olímpic Lluís Companys on ubicar-hi un centre d’interpretació de Creu Roja o fins i tot, si s’escau, un espai per a l’adquisició de marxandatge. Les instal·lacions del parc de l’esport també podrien ser escenari d’algun dels múltiple actes solidaris de Creu Roja. 
Amb aquest acord, Creu Roja se suma a d’altres institucions sense ànim de lucre, com ara Oxfam Intermón, amb qui OPEN CAMP també col·labora, reconeixent així els valors i la lloable tasca que duen a terme. 

Fotografia. D’esquerra a dreta: Paco Medina, director general d’OPEN CAMP; Antoni Aguilera, president de Creu Roja Catalunya; i Josep Quitet, president de Creu Roja Barcelona.

Sobre OPEN CAMP 
És el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport que obrirà portes el proper 16 de juny a les instal·lacions esportives de l’Anella Olímpica de Barcelona. Oferirà experiències recreatives i d’entreteniment associades a l’esport, amb l’objectiu que els visitants visquin en primera persona les emocions de practicar el seu esport preferit en escenaris reals on han competit els seus ídols. 

Sobre Creu Roja 
És l’organització humanitària i de voluntariat per excel·lència del nostre país, des de fa més de 150 anys. A Catalunya, compta amb unes 18.000 persones voluntàries i amb el suport d’un miler de tècnics professionals que ajuden a desenvolupar la seva tasca solidària. La base social de la institució la conformen els seus 216.000 sòcies i socis, ja siguin empreses o particulars, els quals, a través de les seves aportacions econòmiques desinteressades, ajuden a sostenir la seva activitat per atendre anualment prop de 800.000 persones en risc d’exclusió social.

Deixa un comentari