Publicat el 20/10/2018

A més, van ser més de 500 viatgers els que van fer servir la línia C16 del bus els festius i diumenges durant l’estiu

Dels passats 17 fins al 22 de setembre la línia C16 d’autobusos que dona servei al municipi va ser gratuïta en el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La proposta municipal per promoure el transport públic, que ja va tenir una molt bona acollida l’any passat, aconseguia encara millors xifres que al 2017 passant dels 1.636 viatgers als 2.079 que es registraven enguany (amb un dia més de servei gratuït ja que el diumenge també es podia fer servir el bus).

La celebració de la Setmana de la Mobilitat de l’any passat és un dels factors que des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es considera que han col·laborat a l’increment global en el nombre de viatgers que ha registrat la C16.

Paral·lelament, també s’han donat a conèixer les xifres d’ús durant l’estiu de la línia en diumenges i festius. Cal recordar que aquesta ha estat la primera ocasió que es perllongava un servei que, de manera habitual, només es presta de dilluns a dissabte. Així, entre el 10 de juny i el 16 de setembre van ser 538 viatgers els que van fer servir els busos en els 17 dies en els quals es va ampliar el servei.

D’altra banda, des del consistori s’estan valorant més millores en el servei de transport públic al municipi com ara en els horaris, freqüències de pas, noves parades per als serveis bàsics i l’impuls a la seva eficiència i disponibilitat a tota la vila.

 

 

Deixa un comentari