Publicat el 04/06/2020

L’Alcaldia expressa l’agraïment pel treball voluntari de carters i carteres durant el confinament

L’alcaldessa Annabel Moreno i el regidor Josep A. López Navarro, acompanyats de les coordinadores de Serveis Socials i de l’Equip de voluntariat durant la covid-19 han visitat la nova oficina de Correos a Arenys de Mar. La visita ha estat una oportunitat per fer públic l’agraïment per la col·laboració que els carters i carteres han estat fent, aquestes setmanes de pandèmia, ajudant a la distribució de material sanitari i altres entregues a domicili

La nova oficina d’Arenys de Mar, situada al carrer Doedes nº 53-55, ha estat disenyada per millorar l’atenció i l’accessibilitat del serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. Una oficina que s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa de més de 2.400 oficines.

La transformació comporta un canvi substancial del concepte d’establiment, que evoluciona de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial, on tot s’orienta a millorar l’experiència dels usuaris, facilitant-los un tracte diferenciat, una atenció més àgil i nous articles a la seva disposició.

Correos està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps, per això a l’oficina d’Arenys de Mar els clients podran també des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts de gas, el telèfon o l’electricitat.

L’horari de l’oficina és de dilluns a divendres de 8.30 h. a 14.30 h. Els disssabtes estarà tancada.

 

Deixa un comentari