Publicat el 30/03/2020

S’anima a penjar un vídeo a les xarxes amb l’etiqueta #l’AulaesMou ballant la coreografia que les professores de l’Aula de Teatre han creat a partir de la cançó “Inevitable” d’Oques Grasses

L’Aula de Teatre de l’Ajuntament de Mataró ha engegat la iniciativa “L’Aula es mou”. Les professores de dansa de l’escola municipal han creat una coreografia a partir de la cançó “Inevitable” del grup Oques Grasses, que ha volgut participar de la iniciativa cedint els drets per utilitzar el seu tema musical.

Des de l’Aula s’anima a petits i grans a aprendre’s la coreografia i gravar-se ballant-la, per compartir-la a les xarxes amb l’etiqueta #lAulaesMou.
Aquests vídeos s’aniran compartint a les xarxes de l’Aula de Teatre i de Cultura Mataró.

El vídeo sencer amb el tutorial de la coreografia el trobareu en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=plTpFepxpc0&feature=youtu.be

Aquesta iniciativa s’afegeix a l’activitat que durant aquests dies de confinament s’està realitzant des dels perfils de Twitter del Museu de Mataró (@MuseuMataro), la Xarxa de Biblioteques de Mataró (@bibliosmataro) i el M|A|C (@macmataro).
El Museu de Mataró comparteix cada dia peces del seu fons; les Biblioteques fan recomanacions literàries i d’activitats relacionades amb el foment de la lectura, i el M|A|C recupera projectes d’arts visuals que han fet fins ara.

 

Deixa un comentari