Publicat el 30/12/2022

Coincidint amb el dia del seu naixement, el 28 de desembre, a l’àvia se li ha fet un acte d’homenatge a la residència on viu

 

 

La regidora Núria Arasa i el regidor Joan Roca, en representació del consistori, han felicitat l’àvia vilassarenca Conxita Alsina Guiteras pels cent anys que acaba de complir. Arasa i Roca l’han obsequiat amb un ram de flors, regal al qual s’ha afegit la Medalla Centenària que concedeix la Generalitat a totes les persones que fan 100 anys i que li ha portat el Director general d’Acció Cívica i Comunitària, Xavier Godàs. Acompanyada d’amics i familiars, la Conxita ha celebrat l’efemèride a la residència Vida per l’Avi, on resideix. La regidora de Gent Gran, Núria Arasa, li ha dedicat un escrit en el qual, a més de recordar la seva trajectòria a la ferreteria que regentava, ha assenyalat el seu somriure com a forma d’afrontar totes les coses que li ha deparat la vida.

La Conxita va néixer el 28 de desembre de 1922 a Vilassar de Mar. Es va casar amb en Pere amb qui va obrir un negoci familiar de ferreteria al carrer d’en Roig, número 2, i va tenir tres fills als que s’hi sumen els seus sis nets i els seus tres besnets. Li agrada cantar i recitar poemes i a la festa d’aniversari ho ha demostrat cantant nadales, una havanera i l’himne del Barça, com a bona culer. Amb una vista envejable, ha llegit en veu alta la carta de la Generalitat en la qual la felicitaven pel seu segle de vida, felicitacions que s’han tancat amb aplaudiments i una bufada d’espelmes plena de bons desitjos.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari