Publicat el 22/07/2022

L’Ajuntament d’Alella convoca un any més el Concurs d’Aparadors de la Festa de la Verema per promocionar el comerç sedentari del municipi i potenciar la sensibilització de la població en el patrimoni cultural i paisatgístic a l’entorn del món del vi local.

 

 

Les sol·licituds per participar al concurs es poden presentar del 18 al 25 de juliol de 2022 emplenant aquest FORMULARI 

Bases del concurs d’aparadors de la Festa de la Verema d’Alella

 1. Objectiu i temàtica
  L’Ajuntament d’Alella convoca aquest concurs amb la voluntat de promoure el teixit comercial sedentari del municipi i per potenciar la sensibilització de la població vers la cultura vitivinicola i el paisatge local. Per aquesta raó, el concurs es realitza dins del marc de la Festa de la Verema.
  Per tant, la temàtica del disseny d’aparadors estarà basada fonamentalment en qualsevol dels aspectes representatius d’aquesta Festa, com ara la vinya, el vi, el paisatge, etc.. A tots els aparadors dels establiments participants hi ha d’haver un cartell de la Festa de la Verema i, com a mínim, una ampolla de vi de la Denominació d’Origen Alella.
 2. Participants
  Establiments sedentaris locals amb aparadors.
 3. Terminis
  Els establiments que vulguin participar al concurs hauran de fer la seva inscripció del 18 al 25 de juliol del 2022. El termini d’exposició dels aparadors serà, com a mínim, del 5 a l’11 de setembre de 2022, ambdós inclosos. El jurat realitzarà la visita als establiments abans del 10 de setembre. El veredicte del jurat es farà públic a la web de l’Ajuntament i públicament durant la Festa de la Verema.
 4. El jurat
  El jurat estarà format per el regidor de Promoció Econòmica, un membre de l’àrea de Comunicació i un membre de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alella, un/a representant de l’associació d’Alella comerç i un/a professional del món del disseny o interiorista.

El jurat valorarà els aparadors dels comerços participants segons els següents criteris i el seu barem de puntuació, que podrà sumar un màxim de 25 punts:

 • Creativitat o originalitat de la proposta: ( Fins a 10 punts). Es valorarà la qualitat artística, treball aplicat de confecció dels aparadors.
 • Adequació a la temàtica festiva (Fins a 5 punts). Es valorarà el/els missatges que transmet la proposta d’aparador
 • Presència del distintiu de la campanya: (5 punts). Presència del cartell de la Festa de la Verema 2022 i d’una ampolla de vi de la DO Alella
 • Materials utilitzats, color i vistositat: ( Fins a 5 punts). Es valorarà els elements emprats en la configuració de l’aparador amb criteris de sostenibilitat/reciclatge.
 1. Veredicte
  La selecció dels aparadors guanyadors es decidirà per la mitjana de les puntuacions de tots els membres del jurat. Si algun membre del jurat no pot assistir a la reunió de valoració perdrà el seu dret de veu i vot, en el cas que hi hagi aparadors empatats en punts. El jurat podrà declarar desert algun premi del concurs. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
 2. Premis
  Hi haurà tres premis atorgats pel jurat:
  – Primer premi al millor aparador: 300 euros
  – Segon premi al millor aparador: 200 euros
  – Tercer premi al millor aparador: 100 euros
 3. Drets d’autor
  Les persones propietàries dels establiments guanyadors cediran a l’Ajuntament d’Alella els drets de reproducció, distribució i comunicació pública sobre la imatge del seu aparador, el qual la utilitzarà per promoure la Festa de la Verema i fer-ne publicitat en el format o el suport que consideri oportú.
 4. Acceptació de bases
  El fet de prendre part en aquest concurs implica l’acceptació de la totalitat d’aquestes bases. L’Ajuntament d’Alella es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa
  justificada

 

 

Redacció
Imatge: Casa Librada. Primer premi de la 47a Festa de la Verema
Font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari