Publicat el 15/01/2015

Mostra sobre drogodependències: Controles? a la Biblioteca Martí Rosselló.  L’exposició, que es podrà visitar fins el 30 de gener, té per objectiu oferir informació sobre les drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum,  promoure actituds responsables entre els joves i reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares per prevenir el consum de drogues dels fills.
Controles? està adreçada al públic en general, especialment adolescents, joves i les seves famílies, i inclou propostes educatives per als professionals i eines per als pares per millorar la comunicació amb els fills i prevenir el consum de drogues.
Alhora, els alumnes dels centres educatius, especialment els d’ESO, batxillerat i cicles formatius, podran fer visites guiades en les quals  professionals experts en la matèria  els explicaran l’exposició i dinamitzaran un procés de reflexió i diàleg sobre el consum de les drogues.
A l´acte d´inauguració hi varen assistir el diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva, l´alcalde, Miquel Buch, i la regidora d´Ensenyament, Roser Roca.
Biblioteca Martí Roselló
Carretera Vilassar de Dalt, 100, Premia de Mar
Tel: 937 51 01 45
Horari:
Dilluns, dimecres i divendres: de 15.30 a 20.30
Dimarts i dijous: de 10 a 13.30 i de 15.30 a 20.30
Dissabte de 10 a 13.30

Deixa un comentari