Publicat el 16/08/2022

Del 23 al 28 d’agost, Vilassar de Dalt viurà una Festa Major dels Sants Genís. Sis dies d’actes i propostes ben diverses que han organitzat entitats i ajuntament

 

 

 

La inauguració de l’exposició de fotografies de Lali Canals i la Geganit seran la prèvia d’una Festa Major que començarà, com és tradicional, el 24 d’agost amb la despertada dels gegants, les sardanes, el pregó i el pregonet, a càrrec del CE Vilassar i el Consell d’Infants, i el pa amb tomàquet. La nit acabarà amb la música de Bad Classics i Muchosaxo.

La Diada dels Sants Genís tindrà protagonisme geganter amb la Gegantonada i el comiat d’en Lluís i la Maria abans de marxar perquè els restaurin.
El mateix dijous 25 d’agost també es podrà gaudir de la part més tradicional de la festa amb l’Ofici, el brindis de Festa Major i el Concert-vermut. La jornada es completarà amb la Sindriada que torna després de l’aturada per la pandèmia i els concerts a can Rafart amb Robert Poch, un dels plats forts del programa, Buhos i el DJ local Willow.

El divendres 26 començarà amb el Rebombaigua, la cercavila de rebombori i aigua. Seguirà a la tarda amb l’Hora del conte de Festa Major a càrrec de la Biblioteca can Manyer i l’Street tennis a les pistes exteriors de can Banús.
A la nit serà el torn del Correfoc dels Diabòlics anònims i d’una nova tanda de concerts a can Rafart amb Roba Estesa, El Pony Pisador i el DJ local Petter Huelts.

L’espectacle infantil Balambambú obrirà les activitats del dissabte 27 que seguiran amb el Concurs d’arrossos de Festa Major que arriba a la 8a edició. El Museu arxiu també se suma al programa d’actes amb la presentació del llibre ‘Les Marededéus desaparegudes de la Cerdanya’ en un dissabte que acabarà amb la Nit de foodtrucks i restauradors locals, el Ball de Festa Major amb l’Orquestra Albatros i el Correfoc infantil.

La Festa Major dels Sants Genís posarà el punt i final el diumenge 28 d’agost amb la Festa de l’SkatePark, tota una jornada amb música i activitats i la vesprada poeticomusical amb micro obert organitzada per l’Ateneu l’Estrella. El tancament oficial serà, com sempre, amb la Sardinada, les havaneres i el rom cremat al Parc de can Rafart.

Programa: https://www.vilassardedalt.cat/media/repository//noticies/2022/Sants_Genis_22/ProgramaFM_StGenis22.pdf

 

Redacció
Imatge ifont: Ajuntament de Vilassar de Dalt

 

Deixa un comentari