Publicat el 07/11/2016

El passat dia 22 es va celebrar l’acte de constitució del nou Consell d’Infants, format per  nenes i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles de Premià de Mar.  Els nous consellers, escollits democràticament, inicien una nova etapa en la qual faran d’interlocutors entre l’escola i l’Ajuntament. En aquest sentit, hauran de recollir les propostes dels companys de classe i fer-les arribar al Plenari del Consell d’Infants, i a la vegada recollir els encàrrecs que es fan des de l’Ajuntament i traspassar-los a la classe, a on es debatran i s’elaboraran noves propostes que hauran de ser consensuades. 

El Consell d’Infants permet educar  l’alumnat en els valors del joc democràtic,  afavorint el compromís social i la importància de prioritzar el bé general per davant de les individualitats.

D’altra banda, cal destacar que el Consell d’Infants de Premià de Mar ha estat escollit per formar part d’una taula de participació en el Simposi Internacional “Infants i participació política. Els Consells d’infants i adolescents” que tindrà lloc a Barcelona els propers 13 i 14 de desembre.

L’acte de constitució es va celebrar a l’Escola Municipal de Música i va comptar amb la presència de l’alcalde, Miquel Buch i diversos regidors, entre els quals la regidora d’Ensenyament, Esmeralda Calleja.

Deixa un comentari