Publicat el 24/10/2022

El projecte d’enderroc i reforma de la casa del carrer Sant Antoni amb la plaça Pau Vila, a tocar de la Torre d’en Nadal, inclou la rehabilitació i la protecció del pou urbà del segle XVIII

 

 

El passat mes de setembre, es va atorgar una llicència d’obres que inclou la urbanització d’una part de la via pública que històricament estava ocupada com a pati privat. En aquest pati es va catalogar un pou urbà del segle XVIII que és de domini públic protegit i que forma part del Catàleg de Patrimoni Municipal.
Per realitzar les obres, s’ha sol·licitat l’ingrés d’una fiança per garantir els béns de domini públic que afecten les obres.

Un cop finalitzada l’obra i entregats els béns públics, entre ells, el pou, s’iniciaran les obres d’adequació, rehabilitació i seguretat del pou urbà del segle XVIII.
Aquest conjunt d’actuacions permetran recuperar espai públic i adequar i posar a l’abast de la ciutadania una obra important del patrimoni històric, cultural i arquitectònic de Vilassar de Mar com és el pou urbà.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

 

Deixa un comentari