Publicat el 19/04/2020

La Regidoria de Cultura vol celebrar la festa de Sant Jordi amb un concurs a distància que inclogui tres formes d’expressió artística (microrelats, haikus i dibuixos) per a totes les edats

Segons l’opuscle del concurs, “Sant Jordi té ara un altre enemic. Ja no és el drac, sinó un de més petit i malparit que no treu foc pels queixals, però du corona i es diu Covid. Se’n sortirà Sant Jordi tot sol?” Per ajudar el cavaller, la Regidoria de Cultura invoca la imaginació de tots els teianencs i teianenques.

S’han establert tres categories:
– Microrelat: Conte molt breu, amb una extensió màxima al voltant de 750 caràcters o 10 línies de text.
– ‘Haiku’: Poema tradicional japonès, caracteritzat per la seva brevetat. Es compon de tres versos o línies de 4-6-4 síl·labes, segons la mètrica catalana. L’última paraula de cada vers ha de ser plana o esdrúixola.
– Dibuix: Dibuix lliure al·legòric a la llegenda o la festivitat de Sant Jordi, amb tres franges d’edat: infantil (fins a 12 anys), jove (de 13 a 18 anys) i adulta (a partir de 19 anys).
Consultar bases: www.teia.cat

Termini i regles de participació
Podeu enviar les vostres creacions a l’adreça de correu electrònic cultura@teia.cat fins al dia 22 d’abril a les 23h, indicant nom i edat. L’endemà, dia de Sant Jordi, tots els treballs seran publicats al mur de Facebook de La Unió i can Llaurador i a la resta de xarxes socials de l’Ajuntament.

Veredicte i premis
El mateix dia 23 a la tarda, l’Ajuntament donarà a conèixer a través de les xarxes el veredicte del jurat, el qual estarà format pels treballadors de l’àrea de Cultura.
Els guanyadors de cada categoria rebran un lot de llibres com a obsequi.

 

Deixa un comentari