Publicat el 12/02/2021

Disfressa’t i publica la foto o vídeo a Instagram amb l’etiqueta #svmontaltcarnaval2021

Per Carnaval tot s’hi val i aquest any no podria ser menys. Tot s’hi val des de casa, deixa volar la teva imaginació i creativitat i destaca en originalitat. Us animem a disfressar-vos i a participar en el concurs virtual.
La tradicional festa de carnestoltes no se celebrarà enguany a Sant Vicenç de Montalt com ja és tradició, a causa de la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament però, mitjançant la Regidoria de Cultura i Festes, ha decidit no deixar enrere la festa i ha preparat una proposta alternativa amb amb un concurs virtual de disfresses.
Si esteu interessats/des en participar-hi t’expliquem com fer-ho:

·  Haureu de publicar fotografies o vídeos (Durada màxima 10 segons) amb les vostres disfresses entre els dies 11 i 14 de febrer a Instagram amb l’etiqueta  #svmontaltcarnaval2021, i compartir la vostra publicació amb el perfil oficial de l’Ajuntament @svmontalt.cat

·  Hi haurà dos jurats, un de popular i un altre integrat per 4 representants d’entitats locals, que seran els encarregats d’escollir les millors disfresses.

·  A més dels “likes” aconseguits mitjançant la votació popular, el jurat valorarà l’originalitat, la caracterització, el maquillatge, la perruqueria i/o complements i el grau de dificultat.

·  Hi haurà premis a les millors disfresses individuals (infantil i adults) i de grup (unitat de convivència i bombolla escolar). El veredicte es donarà a conèixer el dia 18 de febrer.

Bases del concurs: https://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2021/FESTES/DOCUMENTS/BASES_CONCURS_VIRTUAL_CARNESTOLTES_2021.pdf

 

 

 

 

Deixa un comentari