Publicat el 13/02/2020

Totes dues notes, soles o combinades, seran el fil conductor que inspirarà les fragàncies que perfumistes professionals de tot el món podran presentar a la tercera edició del concurs de perfumeria Mouillette d’Argent

Després de la flor de la taronja el 2018 i del gessamí el 2019, enguany arriba el torn de les espècies en general i del pebre en particular.
Tal com estableixen les bases de la convocatòria, els concursants tenen temps per inscriure-s’hi fins al 29 de febrer, mentre que l’enviament de les seves mostres es farà entre l’1 i el 31 de març. Un cop rebudes, el jurat del certamen les analitzarà des de diversos punts de vista, com ara les qualitats tècniques de la composició, l’originalitat, el sillage o la persistència, entre d’altres.
Com de costum, el tribunal serà presidit pel mestre perfumista Rossend Mateu i estarà conformat pel següent grup d’experts en el món del perfum, el disseny i la gastronomia. També en formaran part els guanyadors de l’edició del 2019: el brasiler Daniel Pescio i la catalana Sandra Iruela.

Dos guardons
Fidel a la seva filosofia, el concurs internacional Mouillette d’Argent de Teià preveu dos guardons: el premi del jurat i el premi del públic.
Del 13 al 20 d’abril, el jurat rebrà les composicions i avaluarà totes i cadascuna de les propostes olfactives.
D’una banda, el jurat triarà el vencedor del primer guardó i, de l’altra, seleccionarà els 12 perfums finalistes que competiran per convertir-se en el guanyador per votació del públic en general.
Del 8 al 22 de maig, tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat d’ensumar les 12 propostes seleccionades i votar la que més li agradi mitjançant una plataforma en línia.
Coincidint amb la quarta edició del Maridatge dels Sentits, que tindrà lloc entre el 18 i el 24 de maig, també hi haurà els tradicionals punts de votació presencials a Teià: a l’espai d’art ca l’Antiga i a La Unió.
En ocasió del congrés per a professionals del sector Barcelona Olfaction Week (BOW) també s’habilitaran espais de votació als establiments Les Topettes (carrer de Joaquim Costa, 33) i Isidro Cosmetic Shop (carrer de Marià Aguiló, 83). D’aquesta manera, l’Ajuntament de Teià i Ainea Perfums fan una passa més en la projecció exterior del municipi i del concurs que duu el seu nom.
Els dos premis seran atorgats el 23 de maig en un acte públic que tindrà lloc a ca l’Antiga. Els guanyadors rebran una reproducció d’un mouillette creat en plata exclusivament per a l’ocasió pel joier Roc Majoral. Aquest trofeu serà patrocinat pel Beauty Cluster Barcelona.
[Fotografia: Edu Gisbert i Helena Buira]

 

 

 

Deixa un comentari