Publicat el 04/08/2020

La regidoria de Cultura d’Arenys de Mar ha obert les inscripcions per participar en el 7è Concurs d’ornamentació floral de balcons, finestres i portals, carrers i aparadors comercials

D’aquesta manera també és confirma que l’esdeveniment, que era previst pel primer cap de setmana de juny, se celebrarà els propers 12 i 13 de setembre.
L’Arenys de Flors d’enguany serà un pèl diferent, en una altre època de l’any i immersos en la situació sanitària que estem vivint. Tot i això creiem que ho hem de fer amb seguretat però també amb tota la il·lusió del món i amb la intenció de seguir treballant perquè aquesta mostra d’art floral sigui un referent comarcal.
La proposta d’aquest any és que els veïns d’Arenys de Mar hi participin més que mai. La regidoria de Cultura fa una crida per aconseguir que les finestres, balcons, portals i aparadors comercials de la vila s’omplin de flors que donin llum i color a Arenys de Mar.

Tothom que hi vulgui participar té temps per inscriure-s’hi fins al 21 d’agost de 2020 emplenant aquest formulari: https://arenysdemar.cat/formulari.php?id=39265

La proposta d’Arenys de Flors 2020 està servida i ara només falta que tots hi participem activament. El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, volem que Arenys sigui altre cop un esclat de color.
Per a qualsevol aclariment, dubte o suggeriment, no dubteu a contactar amb la Regidoria de Cultura (Centre Cultural Calisay): 93 792 41 88  cultura@arenysdemar.cat.

 

Deixa un comentari