Publicat el 07/02/2020

L’Ajuntament de Premià de Mar convoca un concurs per triar el cartell de la pròxima edició del Dia Internacional de la Dona que es commemora el dia 8 de març

En el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys. Cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres. Les obres presentades han de ser originals i inèdites i els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia.

El cartell ha d’incorporar el logotip de l’ajuntament i s’ha de tenir present que l’eix temàtic és el Dia Internacional de les Dones.

El jurat tindrà en compte l’originalitat, la creativitat, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica del Dia Internacional de les Dones, així com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

Un únic premi
S’atorgarà un únic premi de 450 € per al cartell guanyador. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú. El nom del guanyador/a figurarà en el programa del Dia Internacional de les Dones. El cartell guanyador i tots els que hagin entrat a concurs, podran ser exposats.
Els originals s’hauran de lliurar al Centre Cívic del carrer de l’Esperança 19, en horari de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h i de 17 a 21 h. La data final per a la presentació de propostes serà el 10 de febrer a les 14 h.

La proposta d’aquest concurs es va tractar en la darrera reunió de la Taula de Gènere i forma part del conjunt d’accions en matèria d’igualtat de gènere que es volen portar a terme durant aquest 2020.

Deixa un comentari