Publicat el 12/12/2014

L’associació AGIM és una entitat de nova creació que té l’objectiu d´oferir serveis que cobreixin les necessitats detectades de les persones que pateixen una diversitat funcional, per a promoure l’autonomia personal i la vida independent, especialment en l’àmbit de la salut, personal i social.
La seva prioritat es promoure oportunitats que siguin un estímul i motivin a la persona a participar en accions que l’ajudin a potenciar les seves capacitats conservades, millori el seu estat actual i aconsegueixi una bona qualitat de vida.
Amb aquesta intenció i per tal de fer visible l’entitat a la ciutat i a la comarca, des d’AGIM  s’ha organitzat un concert solidari, a càrrec de l’escola de música l’Aula Masafrets, amb col·laboració de l’Associació Suzuki de Catalunya i l’escola “El Musical” de Bellaterra.
S’espera un concert massiu on podran participar més de 70 músics. Aquest concert es farà sota el MÈTODE SUZUKI (mètode iniciat al Japó per Shinichi Suzuki que va ser violinista, educador i filòsof. El mètode està basat en potenciar el talent musical des de la infància de manera natural i amb un important paper educatiu per part dels pares).
El concert tindrà lloc el :
Dia: dissabte 20 de desembre
Hora:  a les 21 h.
Lloc: a l’església de la Plaça Santa Anna de Mataró
.

L’entrada serà gratuïta
i les persones que vulguin col·laborar podran comprar una butlleta per entrar en el sorteig de quatre regals o bé podran fer la seva aportació mitjançant unes urnes destinades per la ocasió. La recaptació que s’obtingui anirà integrament als serveis i activitats d’atenció directa que realitza l’entitat amb les persones amb diversitat funcional.

Deixa un comentari