Publicat el 07/11/2018

Diumenge 18 de novembre, la soprano Montserrat Martí Caballé, oferirà un concert solidari per a la creació del nou Centre de Neonatologia Avançada Vall Hebron

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i Montserrat Martí Caballé units en favor dels nens prematurs. L’impacte emocional i psicològic de tenir un nadó ingressat en una UCI durant setmanes o mesos afecta la dinàmica familiar i es transmet directament al nen, afectant al seu desenvolupament i maduració.

El nou espai vol situar la família en el centre de les cures del nounat, creant habitacions de lliure accés, supervisades per un equip mèdic multidisciplinari que vigilarà que el desenvolupament del nadó i de la família sigui el correcte i els prepari perquè la tornada a casa sigui un èxit.

Vine a gaudir de l’harmoniosa veu de la soprano Montserrat Martí Caballé. Amb la teva entrada solidària podrem crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron.
El concert comptarà amb la col·laboració de la periodista Xantal Llavina, en un esdeveniment pensat perquè tota la família es diverteixi per una bona causa.

Concert Solidari:
Dia:
diumenge 18 de novembre
Lloc: a l’Auditori AXA de Barcelona, Avinguda Diagonal, 547 (Illa Diagonal)
Hora
:  a les 12 hores

Compra la teva entrada:  https://www.atrapalo.com/entradas/concert-solidari-montserrat-marti-caballe_e4825120/

Concert solidari, DONACIÓ FILA O
Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i Montserrat Martí Caballé units pels nens prematurs.
Amb el teu donatiu, podrem crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron perquè les famílies es sentin com a casa.
Ens ajudes?   https://ambtucomacasa.com/concertsolidari/

Més Informació
Passeig Vall Hebron , 119-129 Edifici Mediterrànea 2a Pl, Barcelona, 08035
Telèfon: 934894931
E-mail: mecentage@vhebron.net
Web: https://www.ambtucomacasa.com

Deixa un comentari