Publicat el 15/06/2015

Per quart any consecutiu, l´entitat cultural i musical Orfeó Badaloní organitza un concert solidari en benefici de la Fundació Badalona contra el Càncer, que tindrà lloc el proper diumenge 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música.
Aquest Concert d´Estiu, que també senyala el final de temporada musical de l´Orfeó, comptarà amb la participació de totes les seves corals, vuit en total, amb cantaires que van des dels 3 anyets i que tot just porten un any cantant, fins als més grans i veterans de l´entitat. També en aquesta ocasió hi participarà el grup de teatremusical T-EMA.
El format d´actuació escollit per aquest concert és el mateix ja utilitzat en edicions anteriors: cada coral cantarà una peça en solitari i una conjunta amb la coral que la precedeix, per acabar totes juntes damunt l´escenari interpretant una mateixa cançó, que enguany s´ha optat per la peça sud-africana Siyahamba d´Andries van Tonder.
La entrada al concert és lliure, però podrà realitzar-se un donatiu voluntari que serà
lliurat íntegrament a la Fundació Badalona contra el Càncer, com ja s´ha fet en totes les edicions anteriors d´aquest concert, i que l´any passat va recaptar més de 600€.


Acte: Concert d´Estiu
Dia: Diumenge 21 de juny 2015
Lloc: a l´església Pares Carmelites, carrer Sant Miquel
Hora: a les 20 h
Entrada lliure, però es poden realitzar donatius

Deixa un comentari