Publicat el 07/09/2015

Concert Vermut ‘Ball d’Envelat’
Grup musical: La Cultural de Granollers
Data: 12 de setembre
Hora: les 12´30
Lloc: Jardins de Can Torrens
Cercavila:
Grup musical: La Cultural de Granollers
Data: 12 setembre
Hora: les 18´00
Lloc: La Placeta, La Roca del Vallès
La Cultural de Granollers, dins el marc de la Festa Major de la Roca del Vallès realitza un nou cercavila amb un repertori amb peces adients per l´acompanyament festiu de la imatgeria popular.
En aquesta ocasió acompanyarem els Gegants de la Trobada de la Festa Major
La Cultural també realitza un concert amb un repertori carregat amb peces de ball de parella i que es  presenta com a Ball d’envelat: pasdobles, polques, scotish, valsos, masurques, jotes. .
La majoria d’aquests balls estan escrits pel mateix director de La Cultural l´Enric Montsant, encara que també, hi ha peces del compositor Max Havart i d’altres de repertori tradicional.
Val la pena recordar que aquesta formació musical va néixer fa cinc anys a l’entorn d’estudiants de gralla i tarota del mateix Enric Montsant. Actualment però, ho formen també, una secció de percussió, una tuba i un flautí.
Tots ells, aficionats i estudiants d’aquests instruments. En total disset músics provinents de Sabadell, Sant Feliu de Codines, Mataró, Sant Vicenç de Montalt, Sant Pol de Mar, Sant Celoni, Castellterçol, Argentona, Ripoll, Fonollosa i per suposat, de Granollers.


Components:
Enric Montsant:  Direcció Musical
Flautí,:Mercè  Balasch
Gralles: Silvia  Tena, Mari Alifa, Xavier Pijuan,  Eduard Galindo, Marc Palau, Arnau Torrillas
Tarotes: Emili Orrit, Pau Alberch,  Dani Gadea, Joan Vilà
Tuba: Tomàs Parellada
Percussió: Xavi Ruiz, Dani Aubeso, Ariadna Ruiz, Jordi Fradera

Deixa un comentari