Publicat el 13/04/2015

El proper dissabte 18 d´abril l´Orfeó Badaloní, conjuntament amb Badalona
Sardanista, organitzen el tradicional Concert de Sant Jordi, enguany dedicat al 150è aniversari del naixement d´Enric Morera, compositor català del segle XIX conegut per ser l´autor de les sardanes La Santa Espina, Les Fulles Seques i l´Empordà, entre moltes d´altres.
El concert, que tindrà lloc a l´església Santa Maria a les 21 h del vespre, comptarà  amb la participació de més d´una cinquantena de cantaires de l´entitat i la cobla Contemporània de Sabadell, units tots sota la batuta de la joveníssima directora Irene Delgado.
La vetllada constarà de tres parts; una primera en la que la coral de l´Orfeó actuarà en solitari; una segona on el músics de la cobla tindran el seu propi protagonisme; i una tercera part on cobla i cantaires unificaran tot el seu potencial musical per interpretar les sardanes més populars del mestre Morera, entre elles, la Santa Espina.
Amb aquest concert, l´Orfeó Badaloní i Badalona Sardanista pretenen recuperar de la diada de Sant Jordi el seu caràcter més cultural i tradicional de la festivitat.
DADES DEL CONCERT
Dia:
Dissabte 18 d´abril
Hora: les 21 h.
Preu: 5€. Entrades ja a la venda al local de l’Orfeó Badaloní, c/ Marina, 48
Lloc: Església Santa Maria de Badalona

Deixa un comentari