Publicat el 23/05/2021

Desenes de persones es manifesten en suport a la víctima a la plaça de la Vila

Desenes de persones s’han concentrat aquest diumenge al migdia a la plaça de la Vila de Badalona per rebutjar l’agressió sexual que dissabte a la matinada va patir una jove al municipi.
La protesta ha estat convocada per la Federació de Dones de Badalona que ha mostrat el seu suport a la víctima amb pancartes on es podien llegir frases com “no estàs sola” o “ni una més ni una menys”. Els concentrats han corejat lemes com “no és no”, “volem caminar tranquil·les, de dia i de nit” o “el culpable és el violador”.
A la protesta s’hi ha sumat diversos representants del consistori, entre ells, l’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, que ha subratllat que “Badalona no ha de permetre ni permetrà actuacions inadmissibles en ple 2021”.

Segons ha pogut saber l’ACN, l’agressió sexual a la noia es va produir la matinada de dissabte a la platja de l’Estació de Badalona. Cap a les 5.30 hores, uns amics de la víctima van trucar a emergències per denunciar la violació i van fer una descripció de l’autor dels fets.
La policia va muntar un dispositiu de recerca, que ràpidament va localitzar el presumpte agressor en una zona propera al lloc dels fets. El noi, major d’edat –nascut el 2002- i de nacionalitat marroquina, va ser detingut i portat a comissaria. La víctima de l’agressió sexual va ser traslladada a un centre hospitalari, seguint els protocols d’actuació davant les violències sexuals en espais públics.

ACN Badalona

 

 

Deixa un comentari