Publicat el 22/07/2020

El govern municipal vol aclarir públicament que per celebrar festes en finques privades cal demanar autorització a l’Ajuntament. És així perquè, en cas de queixa o denúncia a la Policia Local, els propietaris poden presentar el corresponent permís municipal

Amb l’autorització es fixen i es traslladen als organitzadors un seguit de condicions que cal respectar, com ara el volum de la música de matinada i els horaris permesos.
La macrofesta de Bellaire, desconvocada
La darrera setmana, a les xarxes socials, es va difondre l’anunci d’una macrofesta en una finca privada de Llavaneres. Des del primer moment, des d’Alcaldia i des de la Policia Local es van prendre les mesures oportunes per evitar que, en ple rebrot de la Covid-19, es pogués celebrar una festa multitudinària, que d’altra banda, no tenia els permisos necessaris. La festa va quedar desconvocada i la Policia Local, amb el suport de Mossos d’Esquadra, va vetllar perquè no es portés a terme.
Es va donar el cas que en altres finques o restaurants del terme municipal van coincidir diverses celebracions (casaments, comunions…), que no van tenir res a veure amb l’anunci de la macrofesta de Bellaire, que tanta alerta ciutadana va generar per les xarxes socials.

Reforç d’efectius policials
D’altra banda, el govern municipal vol manifestar que durant el cap de setmana passat es va mantenir el reforç d’efectius de la Policia Local, tot i que s’havia anul·lat el programa de la Festa Major de La Minerva, com a mesura de prevenció per evitar aglomeracions que poguessin generar brots de coronavirus.

Convocatòria de places a la Policia Local
El govern municipal defensa que la ràtio d’agents de la Policia Local és la que correspon a un municipi de les característiques de Llavaneres. A més, recorda que en aquests moments hi ha oberta una convocatòria per a la cobertura de tres places d’agent de la Policia Local.
Més informació: https://ajllavaneres.cat/document.php?id=15170

Deixa un comentari