Publicat el 11/08/2022

La renúncia voluntària de la Regidora es farà efectiva al proper Ple Municipal de setembre. Montse Gual, paral·lelament, donarà resposta als requeriments efectuats per part del Síndic de Greuges

 

 

 

 

La Regidoria de Joventut i l’Ajuntament de Vilassar de Mar informen de la renúncia de la Regidora de Joventut, Montse Gual, en relació amb la controvèrsia generada per la gimcana de Juliol Jove del passat 22 de juliol.

Malgrat no ser informada i desconèixer les activitats concretes programades durant la gimcana de Juliol Jove, la Regidora de Joventut assumeix voluntàriament amb la seva renúncia la responsabilitat de no haver reclamat la informació de les activitats i, per consegüent, de la manca d’informació als participants i als pares i mares dels menors que van concursar.

Des de la regidoria i l’Ajuntament de Vilassar de Mar volen aclarir que la seva renúncia es farà efectiva al proper ple municipal de setembre. Paral·lelament, la Regidora donarà resposta als requeriments efectuats per part del Síndic de Greuges i per les demés institucions públiques que ho sol·licitin.

Finalment, des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es reiteren les al·legacions i les disculpes ja exposades a l’anterior comunicat, publicat el passat divendres 5 d’agost, assumint les equivocacions de la gestió vers la gimcana de Juliol Jove, que ha generat malestar i incomoditats a les famílies.
Consulta l’anterior comunicat fent clic aquí.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari